Izložba djela nastala na radionici Držićev svijet anđela otvorena je večeras u predvorju dvorane Visia. Radionica je trajala tri mjeseca, a održana je u organizaciji Doma Marina Držića, pod mentorstvom akademske slikarice i prof. likovne kulture Rajne Inić i akademskog slikara i prof. likovne kulture Ivana Peraka.

Dakle, večeras je pedesetak učenika dubrovačkih osnovnih škola predstavilo rezultate svoga rada - anđele od medijapana. Izložba je prodajnog karaktera, a sav prihod namijenjen je Domu za djecu Maslina.

Stoga, ravnateljica Doma Maslina i djevojčica Ivana Bratanić uručile su ravnatelju DMD-a Nikši Matiću zahvalnicu. Također, i Nikša Matić večeras je uručio zahvalice. Dobili su ih ravnatelj Kinematografa Dubrovnik Nikša Konsuo, kao i voditelji radionica Rajna Inić i Ivan Perak.

- Srce mi je veliko i ispunjeno kada ovdje vidim najviše djece, a ka tome ta djeca su učila kako se dobro dobrim vraća i kako je lijepo darivati. Pod mentorstvom naših dobrih anđela Rajne Inić i Ivana Peraka vi ste stvorili i u vašoj maloj glavici kreirali i prenijeli vaše anđele. Najdivnije je što će taj rad nekoga usrećiti, našu dragu djeca iz Doma Maslina da bi i njima Božić bio veseliji i topliji. - rekao je Nikša Matić.

Izložba je otvorena do četvrtka.

V.Salvia