Petak, 01 Ožujak 2024 15:32

„NEBODERKO” POČINJE S VOŽNJOM

Stanovnicima grupkih nebodra bit će lakše doći do svojih domova Stanovnicima grupkih nebodra bit će lakše doći do svojih domova Foto: Grad Dubrovnik

Provodeći projekt participativnog budžetiranja Grad Dubrovnik je u suradnji s Gradskim kotarom Gruž uspješno realizirao projekt „Neboderko“, kojim je povećana autobusna povezanost dijela Gruža. „Kako bi stanovnicima nebodera u Gružu omogućio bolju povezanost, Libertas Dubrovnik u projektu „Neboderko“ od ponedjeljka, 4. ožujka, obavljat će prijevoz sljedećom trasom: Robna kuća Srđ - Kružni tok - Ulica Andrije Hebranga - Ulica generala Janka Bobetka - Od Gaja 70”, kažu iz Grada Dubrovnika.

„Neboderko“ će od ponedjeljka voziti prema probnom režimu prometovanja, a prijedloge i sugestije građana korisnika navedene usluge Libertas Dubrovnik primat će pozivom na 020 / 441 – 334 ili putem elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Iz gradske uprave podsjećaju kako su „prije pokretanja ovog projekta, provedeni radovi sanacije asfalta dijela ceste ulice Od Gaja ukupne površine 3000 metara četvornih i to na potezu od križanja s Ulicom generala Janka Bobetka do križanja s Ulicom padre Perice, a kojom je Grad Dubrovnik osigurao lakše i sigurnije kretanje do nebodera u Gružu”.

red voznje neboderko 010324 min

dpp