Srijeda, 04 Kolovoz 2021 18:03

Ako ovo nije nepotizam, što jest?! Vićanova kći imenovana u Nadzorni odbor Zračne luke Dubrovnik kao predstavnica Grada

Piše:

U Nadzorni odbor dubrovačke Zračne luke, neslužbeno doznaje portal Dubrovnikpress.hr, Grad Dubrovnik imenovao je novu predstavnicu. Bivšu predsjednicu Županijske skupštine Dubrovačko - neretvanske županije i bivšu članicu DDS-a Vilmu Kosović zamijenit će Ivana Vićan.

Ivana Vićan kći je predsjednika DDS -a i gradskog vijećnika Pera Vićana. Završila je Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu, a zaposlena je u Fondu za zaštitu okoliša.

Mjesto u Nadzornom odboru Zračne luke Dubrovnik inače iz nekih neobjašnjivih razloga dodjeljuje se DDS -u pa je tako u prošlom mandatu DDS na to mjesto predložio Vilmu Kosović. Ona se u međuvremenu razišla s Perom Vićanom i pristupila HDZ -u.

Od Vićana, od kojeg smo navikli na svašta ipak nije bilo za očekivati da će u NO Zračne luke predložiti ni manje ni više nego svoju kćer. Ako je i od njega previše je.

Dok on očito svojoj kćeri najviše vjeruje čim je predlaže u Nadzorni odbor jednog od najvećih poslovnih subjekata na dubrovačkom području što ZLD svakako jest, čudi da je Grad Dubrovnik dao blagoslov na ovakvu vrstu, u Dubrovniku dosad ipak neviđenog, nepotizma.

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020