Petak, 27 Listopad 2023 20:20

BINGO ZA UMIROVLJENIKE U IMPERIJALU, A IZ HOTELA POZIVAJU: PRIDRUŽITE SE PROJEKTIMA ZA DOBROBIT ZAJEDNICE

„Blue Energy” tim Hotela Imperial Dubrovnik, sastavljen od entuzijastičnih volontera među zaposlenicima hotela iz svih odjela, nastavlja s akcijama u cilju ostvarenja pozitivnog utjecaja na zajednicu. Kroz niz aktivnosti i inicijativa, tim se posvećuje unapređenju društvenih i ekoloških aspekata života u Dubrovniku i okolici. Volontiranje u čišćenju plaža, doniranje igračaka vrtićima, slikanje zidova rehabilitacijskog centra i prikupljanje čepova za različite ciljeve su samo neke od aktivnosti koje su članovi tima poduzeli.

Kroz cijeli mjesec listopad Dom za starije osobe Dubrovnik obilježava Međunarodni dan starijih osoba. Hotel Imperial se pridružuje ovom obilježavanju i najavljuje organizaciju Bingo večeri za štićenike Doma, koja će održati 30. listopada, od 17 do 19 sati, u „Grand Ballroom“ dvorani.

Uz to, u hotelu je kroz mjesec listopad među zaposlenicima organizirano prikupljanje knjiga i DVD-ova za opremu Pedijatrijskog odjela Opće bolnice Dubrovnik, kako bi i najmlađim našim sugrađanima uljepšali dane u teškim trenucima.

Iz „Blue Energy” tima Hotela Imperial otvoreni su, kažu, za suradnju s drugim lokalnim inicijativama, humanitarnim organizacijama i svima onima koji su zainteresirani za pokretanje pozitivnih promjena u Dubrovniku i šire. Ako imate ideje ili projekte kojima biste željeli pridonijeti, hotel Imperial poziva da im se obratite.

- Ove inicijative nisu samo riječi na papiru. Želimo podijeliti ove priče s Vama jer znamo da dijelimo istu ljubav prema našem Gradu. Pozivam sve Vas da se pridružite našem naporu i podijelite s nama svoje ideje i projekte. Ako znate za neku humanitarnu akciju, lokalnu inicijativu ili bilo koji drugi projekt koji zaslužuje podršku, slobodno nam se obratite. U zajedništvu možemo učiniti mnogo. - rekla je Adrijana Ivanišić Šiklušić, voditeljica „Bue Energy tima”.

dpp