Utorak, 09 Srpanj 2024 16:59

BUCO U ČETVRTAK U SPONZI

Srđan Kadrić i Buco Pende na koncertu prošlog ljeta u Sponzi Srđan Kadrić i Buco Pende na koncertu prošlog ljeta u Sponzi Foto: Vedran Levi

Buco Pende ponovno će zasvirati u Palači Sponza u četvrtak, 11. srpnja s početkom u 22 sata. Prošle godine, na prepuna dva koncerta nazvana „Ponoćna serenada” Pendi se na gitari pridružio dubrovački glazbenik Srđan Kadrić, a suradnja se nastavlja i ove godine.

Publika će i ovo ljeto moći uživati u evergrinima poput „Kad pjesma zrikavaca zamre”, „Dobro jutro Margareta”, „Povratak, „Neusnule noći”, „Lula starog kapetana”, „Kad se jednom rastanemo” itd. kao i u nekim premijernim izvedbama.

Karte za koncert u Sponzi (cijena 20 eura) možete kupiti putem sustava Entrio.hr te u TISAK Media centru (na Pilama) TISAK Plus ( na Stradunu), GHETALDUS - Hotel Porto te u Sponzi na dan koncerta. Ovaj koncert održava se pod pokroviteljstvom Turističke zajednice grada Dubrovnika.

Osim u Dubrovniku, poznate Pendove serenade, moći ćete poslušati i na otoku Korčuli, u atriju gradske vijećnice Korčula, u srijedu 17. srpnja, a ulaz na taj koncert je besplatan.

Marketing