Petak, 16 Prosinac 2022 11:39

DANI BAKALARA: Riblja delicija u dubrovačkim restoranima i adventskim kućicama

Gastronomska manifestacija „Dani bakalara“ traje od 21. do 24. prosinca Gastronomska manifestacija „Dani bakalara“ traje od 21. do 24. prosinca Ilustracija

Turistička zajednica Grada Dubrovnika u suradnji s deset dubrovačkih restorana i osam adventskih kućica, tradicionalno organizira gastronomsku manifestaciju „Dani bakalara“, od 21. do 24. prosinca, kao dio bogatog programa ovogodišnjeg Dubrovačkog zimskog festivala.

Raznovrsna i ukusna jela od bakalara možete probati u ugostiteljskim objektima: Restoran & Catering Academia, Gradska kavana Arsenal, Bistro Bura, Igra Gluten free street food, Café Lucijan ( Hotel The Pucić Palace), Restoran Orsan, Piano Bar ( Hotel Lero ), Rhea Silvia Wine & Tapas bar, Hotel Rixos Premium Dubrovnik, Restoran Urban & Veggie te na adventskim kućicama Župaho, Fora, Gulozarije, Crveni nos, Jingle Bells, Grinch, Mama`s i Festivus.

dpp