Srijeda, 15 Prosinac 2021 00:39

Đino Kralj novi je predsjednik Zajednice sporta Općine Konavle

Đino Kralj na nedvanoj dodjeli nagrada Zajednice sporta Općine Konavle Đino Kralj na nedvanoj dodjeli nagrada Zajednice sporta Općine Konavle Foto: Općina Konavle

Na nedavnoj održanoj izbornoj skupštini Zajednice sporta Općine Konavle na novi mandat potvrđeni su predsjednik Đino Kralj te potpredsjednici Ivica Skurić i Pero Kapetanić.

U Izvršni odbor ZSOK za naredni mandat imenovani su Ivo Čupić, Matko Klarić, Mario Miličić, Pepo Deranja, Ivica Skurić, Pero Kapetanić i Gašpar Butigan.

U Nadzorni odbor imenovani su Nikša Miličić, Niko Đurković te Mario Mostina, a kao predstavnik u drugim tijelima izvan Zajednice izabran je Luka Klaić.

Osim izbora čelništva ZSOK za sljedeće četverogodišnje razdoblje na Skupštini su izneseni rezultati iz proteklog mandata. Predsjednik Đino Kralj ovom je prilikom istaknuo kako je od 2018. do 2020. godine ZSOK za financiranje klubova prema ugovoru sklopljenom s Općinom Konavle uprihodila 1,4 milijuna kuna te za svoj redoviti rad dodatnih 160 tisuća kuna.

U 2021. godini Zajednica prema ugovoru za financiranje klubova treba dobiti 380 tisuća kuna, a zasad je uplaćen prvi obrok od 190 tisuća kuna, dok je uplaćen cijeli iznos od 80 tisuća kuna za redoviti rad.

Također, napomenuo je, od raznih sponzora uprihodilo se dodatnih 40 tisuća kuna.

Bivši potpredsjednik ZSOK Luko Šubašić istaknuo je dobru suradnju s Općinom Konavle u proteklom mandatu napomenuvši kako se kroz 1,5 milijuna kuna vrijedan EU projekt „Podignimo letvicu visoko” kojem je nositelj upravo ZSOK, nabavila razna sportska oprema za vaterpolo, stolni tenis, košarku i judo i da su tijekom projekta održavani treninzi za djecu s poteškoćama u razvoju. Isto tako istaknuo je kako su preko natječaja HOO -a nabavljeni reflektori za plivalište VK Cavtata. Među značajnijim projektima svakako valja istaknuti izgradnju malonogometnog terena s umjetnom travom u Čilipima vrijednog 1,7 milijuna kuna.

dpp

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019