Utorak, 14 Rujan 2021 11:12

Dobro jutro džogeri

Piše:

„Pao” je međimurski župan Matija Posavec zbog deset tisuća kuna mita i zapošljavanja „mimo reda”, dakle još jedan u nizu „kokošara” kakve gledamo u politici svaki dan, samo je ovaj jado imao peh da su istražni organi pratili i prisluškivali njegova kolegu „džogera” pa „otkrili toplu vodu” o tome kako se biraju članovi upravnih vijeća, izmišljaju radna mjesta i na njima uhljebljavaju „potrebiti”.

I tako su nekidan u „velikoj akciji”, dok je međimurski kokošar još lagano kljucao, službenici policije i USKOK-a rano ujutro pokucali mu na vrata, kazali fino „dobro jutro džogeri”, nije se uspio ni umit, a već je kokodakao u sobi za ispitivanje.

Sve u svemu, eto zabave za hrvatski puk i prilike istražnim organima da pokažu kako se oni uspješno bore protiv mita i korupcije prema konačnoj uspostavi pravne države u kojoj ćemo svi pred zakonom biti jednaki.

Sljedeći korak koji očekujemo je naravno da USKOK i policija krenu u ranojutarnje akcije po cijeloj Hrvatskoj, mogu krenuti odakle god hoće, s juga, zapada, istoka ili sjevera, odakle god da počnu, neće pogriješiti, kokošara poput Matije Posavca ima „na tone”. Za dokaze ne trebaju prisluškivati, niti čekati da netko krene u džoging, dovoljno je da svaki dan kliknu na pokoji portal pa kad vide da su npr. mjesec ili dva prije javnog natječaja novinari već objavili kako će taj i taj biti pročelnik tog i tog upravnog odjela te i te općine, grada ili županije ili taj i taj ravnatelj te i te ustanove, valja im se samo ukrcat u „maricu” i pokupiti kokošare.

Ali to se neće dogoditi, razne kokošare i puno veće kriminalce i dalje ćemo slušati po raznim sjednicama, jer da bi ih netko uhitio, a deboto - trebaju džogirat.

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020