laus banner 2021 2

Nedjelja, 30 Svi 2021 22:07

Dobroslavić nakon pobjede: Dva najjača čovjeka Mosta išla su na ovu Županiju i izgubili su obojica

Nikola Dobroslavić po četvrti će put voditi Dubrovačko – neretvansku županiju. Odlučili su tako birači koji su mu u drugom krugu dali potporu od 22.803 glasa. Dobroslavić je istaknuo kao je očekivao pobjedu te zahvalio biračima koji su mu dali povjerenje.

- Očekivao sam pobjedu u drugom krugu. Glas birača je izrečen i idemo u četvrti mandat. Zahvaljujem svim biračima koji su izašli na izbore, posebno onima koji su mi dali glas. Nastavit ćemo raditi predano kao i dosad, ispunjavajući naš program, štiteći interes Dubrovačko – neretvanske županije. Izradit ćemo sve projekte koje smo obećali u programu. - kazao je Dobroslavić.

Osvrnuo se i na rezultat koji je postigao njegov protukandidat Božo Petrov, inače predsjednik Mosta.

- Očekivao sam da će Petrov imati ne više od glasova koje je osvojio Nikola Grmoja na prošlim izborima, ali građani su rekli svoje i ja to poštujem, a on u Mostu moraju vidjeti tko je od njih dvoje uspješniji. Dva najjača čovjeka Mosta išla su na ovu Županiju i izgubili su obojica. - rekao je Dobrolsavić.

Netom izabrani župan Nikola Dobroslavić istaknuo je kako ozbiljni razgovori o sastavljanju većine u Županijskoj skupštini još nisu započeli,

- Nismo još razgovarali o sastavljanju većine, osim inicijalnih razgovora s DDS-om s kojim smo imali suradnju u mandatu koji je istekao i oni su prva stranka s kojom ćemo ići u razgovore. Dogovoreno je da se ide u razgovore nakon drugog kruga i oni će započeti u idućim danima. Nadam se da ćemo se uspjeti dogovoriti, a ako ne uspijemo onda će biti drukčije.- rekao je župan Dubrovačko – neretvanske županije Nikola Dobroslavić.

dpp

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020