lausnekretninebanner

Subota, 26 Rujan 2020 12:31

Drugi dan Good Food Festivala

Drugog dana Good Food Festivala, 25. rujna, unatoč lošem vremenu održana su brojna događanja. U Udruzi Deša Tonka Matičević iz doline Neretve pokazala kako se pravi kolač od kozje skute, smokava i orašastih plodova po tradicionalnoj recepturi. Dubrovačka pivovara ugostila je vlasnika BarBaQ branda, Mojmira Žuvelu, koji u Food trucku priprema raznovrsne mesne specijalitete koji idu odlično uz  craft pivo i živu glazbu.

Tradicionalno se tijekom festivala održavaju tematske večere i objedi, tako je u restoranu Orsan održana "Ribareva večera" prema konceptu slow food, koju je uz vrhunski sljubljene, lokalno uzgojene namirnice malih proizvođača iz dubrovačkih Gornjih sela, upotpunio glazbeni nastup akademskog glazbenika Pera Škobelja.

 
Podsjećamo, kao dio programa ovogodišnjeg Good Food Festivala, osim Tjedna restorana, slatke ponude, festivalskih doručaka, vinokušnja, gastro tura i radionica, organizirane su BarBaQ & DBC Craft beer večeri, tematske večere i objedi popraćeni glazbenim programom i brojnim kreativnim i ukusnim jelima za svačija nepca.

TZ grada Dubrovnika

Sponzorirani sadržaj

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020