Ponedjeljak, 11 Ožujak 2024 15:19

DUBROVAČKA ČISTOĆA NABAVILA NOVO VOZILO ZA MIJEŠANI KOMUNALNI OTPAD

DUBROVAČKA ČISTOĆA NABAVILA NOVO VOZILO ZA MIJEŠANI KOMUNALNI OTPAD Foto: Čistoća Dubrovnik

Dubrovačka Čistoća nabavila je novo specijalno komunalno vozilo za prikupljanje i odvoz otpada i time podmladila svoj vozni park.

„Riječ je o vozilu marke IVECO DAILY s nadogradnjom ROSSI – QUBE 5 koji je namijenjen za prikupljanje i odvoz miješanog komunalnog otpada. Vozilo dužine 5,7 m, širine 2,1 m i visine 2 m opremljeno je motorom usklađenim s normama emisije Euro 6 te zadovoljava najviše ekološke standarde.” - navode danas iz Čistoće Dubrovnik.

„Nadogradnja zapremine 5,5 m3 te kapacitet podizača 500 kg čine ga idealnim za podizanje i pražnjenje spremnika od 120 do 1100 litara. Pored toga, vrijeme ciklusa podizanja i spuštanja je 20 sec što predstavlja vrhunski učinak za djelotvorno izvršenje zadataka. Zbog manjih dimenzija od standardnih komunalnih vozila i tehničkih karakteristika ovo vozilo je idealno za prolaženje uskim dubrovačkim ulicama i teško dostupnim lokacijama. Nabavom novog vozila Čistoća kontinuirano podiže kvalitetu svoje usluge na zadovoljstvo svih svojih korisnika.” - kažu još iz Čistoće.

dpp