Četvrtak, 11 Studeni 2021 19:35

Dubrovački HDZ -ovci obilježili 32. obljetnicu osnivanja gradske organizacije

Dubrovački HDZ -ovci obilježili 32. obljetnicu osnivanja gradske organizacije Foto: HDZ

U povodu obilježavanja 32. obljetnice osnivanja dubrovačkog HDZ -a, predstavnici Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Dubrovnik, predstavnici utemeljitelja Hrvatske demokratske zajednice te Mladeži HDZ -a Dubrovnik položili su danas vijence i zapalili svijeće kod Spomen križa na groblju Boninovo kao znak sjećanja i zahvalnosti za sve stradale i poginule branitelje koji su svoje živote dali za obranu hrvatskog juga.

Dana 11. studenoga 1989. godine u „Karaci” osnovan je Gradski odbor Hrvatske demokratske zajednice Dubrovnik, odnosno tadašnja općinska organizacija Hrvatske Demokratske Zajednice Dubrovnik.

- U ove 32 godine bilo je i posrtaja, pojedinci vođeni vlastitim interesom misleći samo na sebe i svoju korist zloupotrijebili su povjerenje koje smo im dali. Međutim, u ono što sam siguran jest kako će takvih biti sve manje, ne samo u HDZ-u nego općenito u hrvatskoj politici. Danas, nakon što smo dobili povjerenje naših sugrađana predano služimo našem Gradu i našim sugrađanima. Naš jedini cilj u upravljanju Gradom je svakodnevno povećanje kvalitete života svim našim sugrađanima. Vjerujem kako smo to u ove četiri godine i pokazali. Nastavit ćemo i dalje snažno raditi i uvjeren sam kako će nakon završetka ovog četverogodišnjeg mandata za kojeg su nam naši sugrađani dali povjerenje u našem Gradu kvaliteta života biti veća. - rekao je u prigodi 32. obljetnice dubrovačkog HDZ -a predsjednik gradske organizacije, ujedno i gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković.

Nakon odavanja počasti na groblju Boninovo članovi Gradskog odbora nazočili su misi u Dubrovačkoj katedrali. U sklopu ovogodišnjeg programa obilježavanja zbog epidemije koronavirusa, odnosno epidemioloških mjera i uputa Stožera nije se održala svečana proslava u Kazalištu Marina Držića te tradicionalno okupljanje u „Karaci“.

dpp

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019