Četvrtak, 01 Veljača 2024 11:56

DVIJE PROMETNE NESREĆE U ŽUPI, DVOJE TEŠKO OZLIJEĐENIH

Tijekom jučerašnjeg dana na državnoj cesti D-8, odnosno magistrali, dogodile su se dvije prometne nesreće koje su za posljedicu imale dvije teže ozlijeđene osobe. Obje prometne nesreće su se dogodile u poslijepodnevnim satima u Župi dubrovačkoj.

Prva prometna nesreća se dogodila u 15:45 sati u Platu, kada je 52-godišnjak, upravljajući mopedom riječkih registarskih oznaka, izlaskom iz lijevog nepreglednog zavoja, zbog neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad mopedom i prešao u suprotnu prometnu traku gdje je pao na kolnik. Uslijed pada, vozač je zadobio teže ozlijede zbog kojih je zadržan na daljem liječenju u dubrovačkoj bolnici, izvijestila je danas PU dubrovačko – neretvabska.

Druga prometna nesreća se dogodila oko 17 sati u Mlinima, kada je 32-godišnjak, upravljajući motociklom dubrovačkih registarskih oznaka, ulaskom u lijevi nepregledni zavoj, također zbog neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad motociklom, izletio izvan kolnika i prednjim dijelom motocikla udario u metalnu zaštitnu ogradu od koje se odbio i pao na kolnik, uslijed čega je zadobio teže tjelesne ozljede te je hospitaliziran u dubrovačkoj bolnici, kažu iz PU.

dpp