Subota, 29 Lipanj 2024 19:03

EVO ŠTO DONOSI PROGRAM „ULICAMA NAŠEG GRADA” U PRVIM DANIMA SRPNJA

Ljetni dani u Orašcu započinju 1. srpnja uz Oraško ljeto - Gospa od Orašca, kada će u 21 sat ispod platana Klapa Kaše svojim nastupom donjeti duh dalmatinske glazbe. 2. srpnja u 22 sata, na istoj pozornici, započinje zabavni program te nastup poznate hrvatske grupe Dalmatino.

Ispred Kneževog dvora, 1. srpnja u 22 sata, Klapa Poklisari izvest će svoj glazbeni repertoar u sklopu programa Serenada Gradu, dok će 2. srpnja u isto vrijeme nastupiti ženska klapa FA Linđo, donoseći posebnu atmosferu svojim izvedbama.

Zatonsko ljeto počinje 5. srpnja u 20 sati na plaži u Štikovici s nastupom Klape Malfi. Iste večeri u 22 sata, Klapa Karaka će svojim serenadama ispuniti Uvalu Lapad.

6. srpnja u 21 sat, Dom kulture u Malom Zatonu bit će domaćin Limenoj glazbi Zaton i Malom Linđu, dok će se na otoku Lopudu, na rivi, održati Lopudsko ljeto. Lopudska trpeza počinje u 21 sat, a Klapa Ragusa nastupa u 21:30.

7. srpnja u 21 sat, u Malom Zatonu će se prikazivati ljetno kino na ljetnoj pozornici, dok će Uvala Lapad u 22:00 biti ispunjena zvucima ženske klape Amfora, zaključujući ovotjedni ciklus „Ulicama našeg Grada / Serenada Gradu”.

TZ grada Dubrovnika