Utorak, 18 Lipanj 2024 19:30

Foto / DJEČICA IZ „MALE KUĆE” U NOŠNJAMA NASTUPILA U ACI MARINI U RIJECI DUBROVAČKOJ

Foto / DJEČICA IZ „MALE KUĆE” U NOŠNJAMA NASTUPILA U ACI MARINI U RIJECI DUBROVAČKOJ Foto: dm

Završna priredba polaznika Dječjeg vrtića „Mala kuća” iz Dubrovnika po mnogočemu je bila posebna zasluživši da ju se izdvoji. Naime, osim što je održana u prekrasnom ambijentu ACI marine u Rijeci dubrovačkoj, djeca su nosila i prekrasne nošnje, a izveli su ples kontradancu, zaplesali su i linđo te „čičak”

Dubrovačka ACI marina jedna je od najistaknutijih jedinica nacionalnog nautičkog lanca te luka koja pripada samom vrhu nautičke ponude Mediterana, što i ne čudi s obzirom na značaj grada Dubrovnika za hrvatski turizam. ACI marina Dubrovnik prvi je izbor mnogobrojnih domaćih i svjetskih nautičara te izvrsna polazna točka za istraživanje Elafitskog otočja i čitavog dubrovačkog arhipelaga.

Izvrsna nautička infrastruktura, bogata gastronomska ponuda, raznolika ponuda vrhunskih usluga za sve korisnike te iznimna lokacija kontinuirano u dubrovačku marinu privlače sve veći broj nautičara. ACI marina Dubrovnik spoj je nautičke tradicije, impozantne arhitekture, kulturno - povijesnog nasljeđa te prirodnih ljepota. Kao takva, ACI marina Dubrovnik mjesto je susreta brojnih zaljubljenika u nautiku, prirodna bogatstva, kulturu, povijest te umjetnost.

Nastup djece iz „Male kuće” događaj je koji oživio bogatu povijest ovog kraja i bio je i odlična prilika da se najmlađe generacije podrže u očuvanju i promicanju dragocjene kulturne baštine.

JPA