Ponedjeljak, 01 Siječanj 2024 02:31

Foto / GRADONAČELNIK FRANKOVIĆ I ŽUPAN DOBROSLAVIĆ OBIŠLI ŽURNE SLUŽBE U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI

Foto / GRADONAČELNIK FRANKOVIĆ I ŽUPAN DOBROSLAVIĆ OBIŠLI ŽURNE SLUŽBE U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI Foto: DNŽ i Božo Radić / CROPIX

Ususret i u samoj novogodišnjoj noći gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković i župan Nikola Dobroslavić sa suradnicima tradicionalno su obišli žurne službe i njihove djelatnike koji su je proveli na radnim mjestima brinući o sigurnosti svih građana Dubrovnika i njihovih gostiju i održavajući javni red i mir te nesmetano funkcioniranje grada.

Tijekom popodneva i večeri posjetili su Hitnu pomoć Zavoda za hitnu medicine Dubrovačko-neretvanske županije, Opću bolnicu Dubrovnik, Gorsku službu spašavanja, Centar 112, Plov put, Crveni križ, Lučku kapetaniju, Policijsku postaju Dubrovnik i Prometnu policiju. U reciklažnom dvorištu Pod Dubom gradonačelnik i suradnici posjetili su djelatnike Čistoće Dubrovnik, koji će u novogodišnjoj noći marljivo raditi na održavanju čistoće našeg grada. Obilazak su završili u dežurnoj ljekarni pod zvonikom te u sjedištu Javne vatrogasne postrojbe Dubrovački vatrogasci. Posjetili su i Radio Dubrovnik.

Uz čestitke za nadolazeću Novu godinu i prigodne poklone, zahvalio su se na cjelogodišnjem predanom radu. Svima koji će u dežurstvu ispratiti Staru i dočekati 2024. godinu poželjeli su mirnu novogodišnju noć, bez nereda i intervencija.

dpp