Srijeda, 15 Studeni 2023 18:53

Foto / KARAN ISPRED SV. VLAHA UZ PROSLAVU TITULE ŠAMPIONA TURIZMA

Foto / KARAN ISPRED SV. VLAHA UZ PROSLAVU TITULE ŠAMPIONA TURIZMA Foto: Tonći Plazibat / CROPIX

Koncertom Gorana Karana sinoć ispred crkve sv. Vlaha Grad Dubrovnik i Turistička zajednica grada Dubrovnika obilježili su priznanje za „Turističku destinaciju godine - Šampion hrvatskog turizma“.

Za posebnu ponudu koktela u kojima su sugrađani i posjetitelji mogli uživati besplatno pobrinuli su se dubrovački barmeni iz Hrvatske udruge barmena, a od 18 sati pa sve do ponoći prijevoz autobusima javnog gradskog prijevoznika Libertas na svim linijama u gradskom prometu bio je besplatan.
 
Podsjetimo, na Svečanoj dodjeli godišnjih hrvatskih turističkih nagrada u Rovinju, Dubrovniku je dodijeljena glavna nagrada - "Turistička destinacija godine - šampion hrvatskog turizma''.
 
Ove je godine Grad Dubrovnik već ponio titulu najboljeg velikog grada za život u zemlji sveukupno, ali i najboljega u Smart city kategoriji. Dobitnik je i četiri međunarodne turističke nagrade: ''Meeting Star'' u kategoriji srednjih destinacija za održavanje kongresa, ''Best Leisure Destination for Groups'', ''Europe's Leading Cruise Destination 2023'' i ''Europe's Leading Seaside Metropolitan Destination''.

dpp