Četvrtak, 24 Studeni 2022 16:34

FOTO: U Centru za mlade Dubrovnik otvorena izložba „Rukama složeno”

Prema riječima kustosice Lene Kramarić, izložba je brojem i kvalitetom radova najbolja od svih dosadašnjih Prema riječima kustosice Lene Kramarić, izložba je brojem i kvalitetom radova najbolja od svih dosadašnjih Foto: Grad Dubrovnik

„Rukama složeno", naziv je izložbe Foruma mladih Grada Dubrovnika koja je otvorena otvorena u Centru za mlade Dubrovnik.„Rukama složeno", naziv je izložbe Foruma mladih Grada Dubrovnika koja je otvorena otvorena u Centru za mlade Dubrovnik.


Učenici dubrovačkih osnovnih i srednjih škola te učeničkih domova predstavili su se sjajnim radovima u brojnim umjetničkim područjima: slikarstvu, tehničkoj kulturi, modelarstvu, izradi stripova, ukrasa, kolaža i 3D tehnici. 

 

Prema riječima kustosice Lene Kramarić, izložba je brojem i kvalitetom radova najbolja od svih dosadašnjih.Izložbu je u ime organizatora, Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo otvorio pročelnik Dživo Brčić, zahvalivši sudionicima i njihovim mentorima. Mlade je pozvao da nastave sudjelovati u svim drugim radionicama i priredbama cjelogodišnje manifestacije Forum mladih.Izložbe je otvorena do 30. studenog, a može se razgledati svakim danom od 9 do 17 sati.

dpp

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019