Četvrtak, 05 Kolovoz 2021 15:26

Franković i Matušić o uništenoj betonskoj podlozi u Mokošici

Današnji dan ne bi trebao biti dan u kojem pričamo o komunalnim problemima i projektima Grada Dubrovnika. Privodimo kraju projekt izgradnje vodovodne, kanalizacijske, elektro i telekom mreže te sustava javne rasvjete Mokošice. Sinoć do kasnijih večernjih sati izvodili su se betonski radovi u ulici Put na More. Sve se ogradilo kako bi se beton učvrstio preko noći. - napisao je danas gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković na svom FB profilu uz dvije fotografije na kojim je vidljivo kako je netko namjerno ili ne uništio betonsku podlogu u Mokpšici u Ulici Put na more.

„Fotografija 1 svjedoči završenim betonskim radovima. Fotografija 2 svjedoči divljaštvu pojedinaca koji su samo iz sebi poznatih razloga sve to uništili. Na fotografiji možete vidjeti kako to sve skupa danas izgleda. Jadno i tužno od koga god da jest. Ovakve noćne akcije neće nas obeshrabriti da i dalje predano i s upornošću služimo našem Gradu.” - naveo je Franković.

Oglasio se i predsjednik uprave Lukša Matušić koji je napisao:
„Iz slike br.2 se vidi da je namjera bila uništiti radove,jer je ulica bila zatvorena i prekrivena geotekstilom.Ovo je nastalo iza 23 sata,do kada su radnici bili na terenu.Sigurno nije nitko došao iz Gruza i Lapada da napravi štetu,te molim mjestane ako je netko nešto vidio da se javi.”

dm