laus banner 2021 2

Ponedjeljak, 31 Svi 2021 12:50

Franković: Nema vremena za slavlja, prioritet je oporavak turizma

Piše:

Još je u izbornoj noći gradonačelnik Mato Franković bio šokiran, ali i ganut povjerenjem od 9 175 glasova koje su mu dali birači. Istaknuvši kako se jutros rano digao, na konferenciji za novinare naglasio je kako nema vremena za trijumfalizam, za velika slavlja, već treba nastaviti s radom u kojem je prioritet oporavak turizma.

- Naše brojke COVID pozitivnih svakoga dana padaju i konačno možemo poslati poruku da ulazimo u zelenu zonu. Prvi avion iz Velike Britanije sletio je prije dva dana i stvari idu nabolje. Od 1. srpnja započet će naš značajniji turistički oporavak i na tome je moja maksimalna koncentracija. Grad smo zadržali financijski stabilnim, nismo došli u probleme niti ćemo doći. Pred nama su velike mogućnosti u europskim fondovima i na tome ćemo predano raditi.- rekao je Franković.

Zahvalio je i biračima koji su izašli na izbore kao i onima koji su mu dali potporu.

- Zahvaljujem se biračima koji su i dali povjerenje i iskazujem im duboko poštovanje. Brine me malo tisuću nevažećih listića, ali i poništeni listići su volja birača koju treba poštovati. Inače, iza mog rezultata ne stojim samo ja nego cijeli tim ljudi koji je predano radio četiri godine. - kazao je Franković.

Naglasio je kako će gradsku upravi i dalje voditi transparentno, javno i odgovorno, a bit će, istaknuo je i manjih korekcija, odnosno manjih reorganizacija u komunalnom resoru, koji će još više približiti građanima.

- U komunalnom resoru je cilj da budemo više prisutni na terenu, u direktnom kontaktu s građanima.Dakle cilj je oformiti jedan interventni tim za one male sitne komunalne poslove koji se mogu brže rješavati u odnosu na proteklo razdoblje, poput postavljanja rukohvata, izmjene dotrajalih skalina, sve su to mali projekti koji se mogu i moraju brže rješavati.- rekao je Franković.

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020