Ponedjeljak, 09 Svibanj 2022 12:16

Franković o Caporu: Ljubomoran je jer sam ja sve ono što on nije, niti će ikad biti

Piše:
Mato Franković i Đuro Capor Mato Franković i Đuro Capor

Kako na dnevnom redu današnje sjednice Gradskog vijeća Grada Dubrovnika nema točaka koje se odnose na tzv. Arenu Lapad, vijećnik Đuro Capor (SJG) pitao je gradonačelnika Mata Frankovića gdje je zapelo.

- Gdje je zapelo? Je li možda zapelo u suradnji s vašim koalicijskim partnerom?- pitao je Capor, čestitavši Frankoviću što je u međuvremenu „podebljao” koalicijsku većinu s nezavisnim Androm Vlahušićem.

- Čestitam vam na osiguranju još jedne ruke u Vijeću. Čestitam i vama i Vlahušiću što se po treći put vratio u koaliciju s HDZ-om. - rekao je Capor.

Franković mu je između ostalog odgovorio kako je ljubomoran.

- Pitanja od vijećnika Capora nema, ima samo jedna golema količina ljubomore i zloće i to je jedino što Capor u svojim nastupima iskazuje. Ljubomoran je jer sam ja sve ono što on nije, niti će ikad biti. - rekao je Franković, naglasivši kako stadion u Lapadu nije nikakva igračka za koalicijske partnere već projekt koji građani zaslužuju.

- Arena Lapad vam je igračka za koalicijske partnere? Sramite se. To je projekt koji zaslužuju građani, kojega podržava svatko osim vas. Sigurno da ga i Vićan podržava i sigurno da smo o njemu razgovarali 1.001 put. On se dorađuje i pravno usklađuje i treba nam još malo vremena da dođe pred Vijeće i tad ćemo vidjeti kako ćete vi glasati o tome, jeste li za građane ili samo za sebe. - rekao je Franković.

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019