Srijeda, 21 Rujan 2022 16:06

Franković odgovorio srđevcima da su nebitni i piše „naši sugrađani, umirovljenici su bitni”

Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković Foto: dpp/arhiva

Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković odgovorio je putem Facebooka na priopćenje srđevaca u kojem su oni ogorčeni na cijenu smješataj u novom domu za starije u bivšem hotelu Gruž te navodi kako se radi o cijeni od tisuću eura mjesečno jer dom nije uvršten u mrežu domova, što je, navode oni, Franković dosad prešućivao.

„Uvijek ćemo štititi naše umirovljenike”, navodi pak Mato Franković i piše: „Kada ti ne mogu oprostiti uspjeh, onda u uspjehu pokušavaju pronaći neuspjeh. Tako je danas dom umirovljenika u Gružu odjednom hotel za bogate, iako će istu cijenu imati kao Dom za starije i nemoćne na Grudi, a ne sjećam se da je netko ovaj dom na Grudi proglašavao domom za bogate.”

„Srđevci - ljudi protiv svega i bez ideja, namjerno prešućuju moju izjavu u kojoj sam jasno rekao kako će Grad spremno stati iza naših umirovljenika i subvencionirati dio troškova u domu. Pa ljudi, budite malo maštovitiji. Na vašu žalost, a na radost svih naših umirovljenika, mi smo dom izgradili. Nakon 50 godina u Gradu je izgrađen dom, a uz to smo za drugi dom ispod Opće bolnice Dubrovnik ishodovali građevinsku dozvolu. Što znači u 50 godina ništa, a za vrijeme moja dva mandata 2 doma. Znam, smeta Vam. Ali, nebitni ste - naši sugrađani, umirovljenici su bitni!” - napisao je gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković.

dpp

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019