Ponedjeljak, 30 Kolovoz 2021 13:54

Franković: Podnijeli smo kaznenu prijavu protiv osobe koja bespravno koristi i iznajmljuje dva gradska stana

Vijećnik Blaž Pezo (HDZ) na sjednici Gradskog vijeća Grada Dubrovnika postavio je gradonačelniku Matu Frankoviću pitanje postoji li obitelj koja koristi dva gradska stana te ih još iznajmljuje za korist.

Gradonačelnik Franković odgovorio je kako postoji osoba koja koristi dva gradska stana bez ikakve pravne osnove te je navedene stanove koristila za osobnu zaradu, iznajmljujući jedan turistima a drugi podstanarima. Franković je naveo kako je riječ o Dubravki Slade te da je posljednjih deset godina iskorištavala stanove Grada Dubrovnika za osobnu korist.

Gradonačelnik je kazao kako ovo možda nije jedini takav slučaj.

- Imamo neke indicije da postoji još jedna osoba koja bespravno koristi gradski stan te zarađuje na njemu. - rekao je Franković.

Franković navodi kako je napisana kaznena prijava te je upućena državnom odvjetništvu. Također tvrdi da će Grad pravnim putem tražiti nazad novac kojeg je navedena osoba bespravno zaradila.

P.S.
Iz Grada Dubrovnika naknadno su osjetili potrebu pojasniti kako nije riječ o Dubravki Slade djelatnici Grad Dubrovnika, već da se radi o drugoj osobi.

Vlatko Car

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020