Nedjelja, 21 Siječanj 2024 15:12

FRANKOVIĆ: PULJKU NEĆE USPJETI POKUŠAJ TUTORSTVA NAD DUBROVNIKOM, KAO ŠTO NIJE NI DRUGIMA PRIJE NJEGA

Mato Franković Mato Franković Foto: dpp arhiva

Ponekad izgleda kako bi Puljak htio biti gradonačelnik svega osim Splita. Jer dok drugi gradovi poput Dubrovnika, Šibenika, Zadra, rade, funkcioniraju i napreduju Puljak održava konferencije za medije svugdje samo ne u Splitu. - to je reakcija gradonačelnika Dubrovnika Mata Frankovića na jučerašnju konferenciju za novinare gradonačelnika Splita i predsjednika stranke Centar koju je održao u Dubrovniku.

- Valjda će, kada prilikom dolaska u Grad vidi na desetke otvorenih gradilišta kao i završenih projekata, razumjeti što je dužnost gradonačelnika pa ga možda to sve skupa potakne da umjesto ispraznih priča počne nešto raditi kako bi onda mogao održati i jednu konferenciju za medije na kojoj će građanima Splita predstaviti realizirane projekte. - kazao je Franković.

- Prisjećam se i one njegove konferencije za medije o turizmu na kojoj je u našem Gradu pričao o tome kakav to turizam treba biti, a samo mjesec dana nakon toga Dubrovnik je okrunjen kao šampion turizma uz četiri svjetske nagrade za turizam izvrsnosti te je Sveučilište u Splitu mene pozvalo da održim predavanje o turizmu njihovim studentima. Rezultati, struka i vrijeme demantiraju Puljka, a pokušaj tutorstva nad Dubrovnikom neće mu uspjeti jednako kao što nije ni mnogima prije njega. - zaključio je dubrovački gradonačelnik.

dm