Srijeda, 06 Ožujak 2024 14:20

GRAD DUBROVNIK ORGANIZIRA ZBOROVE GRAĐANA, PRVI U SUBOTU

Sa zbora građana GK Grad 2020. Sa zbora građana GK Grad 2020. Foto: arhiva dpp

U namjeri što značajnijeg uključivanja građana, kao i s ciljem dobivanja izravnih informacija od strane građana o dnevnim problemima s kojima se susreću, dubrovačka gradska uprava, u suradnji i koordinaciji s gradskim kotarima, organizira zborove građana.

Prvi u nizu, zbor građana Gradskog kotara Ploče iza Grada održat će se u subotu 9. ožujka s početkom u 18 sati u zadnjoj lađi u Lazaretima (Art radionica Lazareti), a već sljedeću subotu, 16. ožujka, uslijedit će zbor građana Gradskog kotara Grad. Odmah nakon toga uslijedit će zborovi građana i na ostalim područjima grada Dubrovnika.

Zborovima građana nazočit će svi pročelnici upravnih tijela Grada Dubrovnika kao i direktori gradskih komunalnih društava, a na zbor građana GK Grad bit će pozvani i dodatni sudionici poput predstavnika ugostitelja i drugih gospodarskih dionika koji djeluju na području povijesne jezgre.

Grad Dubrovnik poziva sve građane da se odazovu i aktivno sudjeluju u radu zborova.

„O terminima i ostalim detaljima održavanja idućih zborova građana, javnost će biti pravodobno obaviještena”, kažu iz Grada Dubrovnika.

dpp