Nedjelja, 24 Travanj 2022 04:17

Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković čestitao Uskrs vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković povodom blagdana Uskrsa uputio je čestitku parohu dubrovačkom protojereju stavroforu Vladanu Perišiću i svim sugrađanima pravoslavne vjeroispovijesti.

Poštovani gospodine Perišiću, Vama i svim vjernicima pravoslavne vjere od srca želim čestitati Uskrs, najveći kršćanski blagdan.

Duhovno ozračje Uskrsa pruža nam nadu u jedan bolji svijet, svijet duhovnog buđenja, ljubavi i zajedništva. Neka Isusova žrtva i njegovo uskrsnuće donesu utjehu i učvrste vjeru u bolje sutra u vremenu koje pred nas stalno postavlja nove izazove.

Uskrs predstavlja pobjedu života nad smrti, simbol Kristove muke i uskrsnuća, ali i novoga početka. Stoga neka ovi svečani dani u svima nama potaknu osjetljivost za druge, da širimo dobrotu i da, prije svega, budemo bolji ljudi. Od srca želim da nas i dalje povezuje humanost i osjećaj solidarnosti te da snagu crpimo u zajedništvu.

U ime Grada Dubrovnika i svoje osobno upućujem Vam najiskrenije čestitke, uz želje da vam Uskrs donese obilje mira i sreće.

Hristos voskrese!
S poštovanjem,
gradonačelnik Mato Franković

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019