Srijeda, 26 Lipanj 2024 15:39

GRADONAČELNIK FRANKOVIĆ ČESTITAO ATLETSKOM KLUBU DUBROVNIK NA USPJESIMA U MLAĐIM KATEGORIJAMA

GRADONAČELNIK FRANKOVIĆ ČESTITAO ATLETSKOM KLUBU DUBROVNIK NA USPJESIMA U MLAĐIM KATEGORIJAMA Foto: Grad Dubrovnik

Gradonačelnik Grada Dubrovnika uputio je čestitku Atletskom klubu Dubrovnik na uspjesima njihovih članova Marina Lučića i Lune Županović na Prvenstvu Hrvatske održanom u Karlovcu.

Članovima i Upravi Atletskog kluba Dubrovnik, srdačno vam čestitam na izvanrednim uspjesima koje ste postigli proteklog vikenda na Prvenstvu Hrvatske u Karlovcu! Vaša predanost, trud i sportski duh donijeli su vam zaslužene medalje na ponos cijelom klubu.

Čestitke upućujem mlađem kadetu Marinu Lučiću na osvajanju zlatne medalje u disciplini bacanja vortexa čime je zaslužio titulu državnog prvaka. Marine, tvoj izvanredan uspjeh inspiracija je svim mladim sportašima.

Također, čestitam mlađoj kadetkinji Luni Županović na osvajanju brončane medalje u bacanju kugle od 2 kg i postavljanju osobnog rekorda. Luna, pokazala si koliko se trud i rad isplate, što će ti sigurno biti dodatna motivacija za buduće treninge i natjecanja.

Vaši rezultati pokazuju snagu zajedništva i podrške unutar kluba. Želimo vam puno uspjeha i sreće u budućim natjecanjima!

S poštovanjem,

Gradonačelnik
Mato Franković