Ponedjeljak, 21 Studeni 2022 14:42

Gradonačelnik Franković čestitao Jugašima na osvajanju Superkupa

VK Jug pobjednik Vaterpolo Superkupa VK Jug pobjednik Vaterpolo Superkupa Foto: Jure Miskovic / CROPIX

Povodom osvajanja Superkupa, novog trofeja u hrvatskom vaterpolu, gradonačelnik Mato Franković uputio je čestitku Vaterpolskom klubu Jug.Povodom osvajanja Superkupa, novog trofeja u hrvatskom vaterpolu, gradonačelnik Mato Franković uputio je čestitku Vaterpolskom klubu Jug.


„Veliko mi je zadovoljstvo što vam mogu uputiti iskrene čestitke na osvojenom Superkupu. Kao prvi pobjednici novog trofeja u hrvatskom vaterpolu zauvijek ste utkani u stranice povijesti sporta. Prije svega 11 dana odmjerili ste snage s Jadranom i donijeli nam jednu uzbudljivu utakmicu sa izjednačenim rezultatom, a sada ste ovom pobjedom još jednom pokazali zašto je Jug naš najtrofejniji klub i zašto u vaše vitrine stiže 67. trofej.” - naveo je gradonačelnik Franković. 

Posebne čestitke uputio je Maru Jokoviću koji je osvojio tituli najboljeg igrača utakmice. 

„Dragi Maro, vjerujem da ti je svaki trofej kao prvi, ali ne sumnjam da je ovaj, za tebe jubilarni 60. trofej u velebnoj karijeri, itekako poseban, poručio je gradonačelnik zaželjevši svima „ puno uspjeha u nadolazećoj borbi za još jedan trofej, Kup Hrvatske.”.     


dpp