Utorak, 10 Kolovoz 2021 12:24

Gradonačelnik Franković imenovao četiri savjetnika

Gradonačelnik Mato Franković imenovao je svoje savjetnike na mandat od četiri godine. Savjetnici gradonačelnika svoj će posao obavljati bez naknade, ističu iz Grada Dubrovnika.

Filip (Marinko) Žaja imenovan je savjetnikom gradonačelnika Grada Dubrovnika za turizam i komunalne poslove, Olga Muratti imenovana je savjetnicom gradonačelnika Grada Dubrovnika za podizanje kvalitete života osoba treće životne dobi; Nikola Pavlović imenovan je savjetnikom gradonačelnika Grada Dubrovnika za proračun i financije, a Nikolina Klaić imenovana je savjetnicom gradonačelnika Grada Dubrovnika za europske fondove.

„Rješenjima o imenovanju savjetnicima gradonačelnika propisano je da prate stanje u područjima za koje su imenovani, prate ostvarivanje utvrđenih ciljeva i planova, daju mišljenja i prijedloge o aktima koje donosi i/ili predlaže gradonačelnik u tom području te obavljaju i druge poslove koje im povjeri gradonačelnik. Na temelju članka 48. stavka 3. točke 17. Statuta Grada Dubrovnika Gradonačelnik, kao nositelj izvršne vlasti, osniva savjetodavna tijela i imenuje članove savjetodavnih tijela radi davanja stručnih mišljenja i predlaganja rješavanja određenih pitanja iz područja koja ne spadaju u uži djelokrug upravnih tijela Grada Dubrovnika.” - navode u priopćenju iz gradske uprave.

dpp

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020