Petak, 23 Srpanj 2021 21:17

Gradonačelnik Franković primio missicu Oru Antoniju Ivanišević

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković primio je danas novu Miss Universe Hrvatske, Dubrovkinju Oru Antoniju Ivanišević. Prijemu su nazočili i vlasnik licence Miss Universe Hrvatske, Vladimir Kraljević i njegova supruga Marija Kraljević.
 
Gradonačelnik Franković uputio je iskrene čestitke 20-godišnjoj Ori Antoniji Ivanišević na osvojenoj prestižnoj tituli i zaželio joj puno uspjeha na izboru za Miss Universe koji će se održati tijekom mjeseca prosinca u izraelskom gradu Eilatu. 
 
- Prestižna kruna missice koju je ponijela Ora Antonia iznimno je važna za prezentaciju i promociju Hrvatske, a posebice našeg Grada. Za Oru Antoniju ovo je iznimno veliki osobni uspjeh i motivacija da se na svjetskom izboru za Miss Universe pokaže u najboljem svjetlu, što zasigurno i hoće. - istaknuo je gradonačelnik.
 
U ovoj su prigodi vlasnik licence Miss Universe Hrvatske Kraljević i gradonačelnik Franković porazgovarali o nastavku natjecanja i protokolima koji će uskoro uslijediti kao priprema za vrlo opsežan put natjecanja u Izraelu obzirom na činjenicu kako će u natjecanju za Miss Universe sudjelovati mlade missice iz 96 zemalja.
 
Aktualna Miss Universe Hrvatske inače je studentica managementa u turizmu na američkom sveučilištu Rochester Institute od Technology u Dubrovniku te uz bavljenje manekenstvom gaji interes prema umjetnosti i sportu.
 
Podsjetimo, na izboru za Miss Universe Hrvatske održanom sredinom srpnja u hotelu Esplanada u Zagrebu, Ora Antonia Ivanišević kao glavnu nagradu osvojila je stipendiju Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta za nastavak školovanja u području managementa.

dpp

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020