Petak, 16 Srpanj 2021 22:21

Gradonačelnik Franković primio mlade košarkašice Raguse, prvakinje Hrvatske

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković, zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić danas su u Velikoj vijećnici primili mlade košarkašice Ženskog košarkaškog kluba Ragusa povodom osvojenog prvog mjesta na prvenstvu Hrvatske u kategorijama do 13 i 15 godina.
 
Mlade kadetkinje Raguse u uzrastu do 15 godina zlatnu su medalju osvojile na prvenstvu Hrvatske održanom u Virju, dok su košarkašice Raguse u kategoriji do 13 godina slavile u Rijeci osvojivši također zlatni pokal.
 
Gradonačelnik Franković prvotno je uputio čestitke mladim kadetkinjama Ženskog košarkaškog kluba Ragusa, njihovim trenericama i cijeloj upravi kluba na postignutom izvanrednom uspjehu.

zkkragusa1607212
- Trud se uistinu uvijek isplati. Slobodno to mogu kazati, nakon jedne vrlo uspješne godine za dubrovačku žensku košarku. Pokazale ste da sa vašom upornošću i voljom možete ostvariti sjajne rezultate i na tome vam u ime Grada Dubrovnika iskreno  čestitam.  Nadam se da će te i u nadolazećim vremenima nastaviti sa još većim žarom i htijenjem kako bi postignule samo najbolje sportske uspjehe. - istaknuo je gradonačelnik Franković.  
 
Košarkašicama Raguse u ovoj se prigodi obratila i zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić koja je uputila čestitku, dodavši kako mlade generacije iznova dokazuju kako Dubrovnik ima iznimno vrijedne i nadarene sportaše i sportašice koji su siguran jamac u budućnosti.

dpp

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020