Srijeda, 21 Veljača 2024 12:17

GRADONAČELNIK FRANKOVIĆ UPUTIO ČESTITKE DUBROVAČKIM SPORTAŠI(CA)MA

Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković Foto: Grad Dubrovnik

Povodom osvajanja ukupno pet medalja na seniorskom prvenstvu Hrvatske u judu održanom u Zagrebu, gradonačelnik Mato Franković uputio je čestitke Judo klubu Dubrovnik i Judo klubu Dubrovnik 1966. Prenosimo je u cijelosti:

Dragi judaši, dragi treneri i stručni stožeru, iznimno mi je zadovoljstvo što vam još jednom mogu čestitati na velikom uspjehu kojeg ste ovog puta ostvarili na državnom seniorskom prvenstvu održanom u Zagrebu.

Velike čestitke upućujem Josipu Buliću na osvojenoj zlatnoj medalji te Borni Butijeru i Šejli Škaljić na srebrnim medaljama iz Judo kluba Dubrovnik 1966., kao i Ivani Šutalo na zlatnoj medalji te Leoni Niketić na brončanoj medalji iz Judo kluba Dubrovnik.

Svako novo odličje dokaz je kvalitete vaših klubova i trenera koji vas predano vode i bodre kroz sportski put.

S poštovanjem,
Gradonačelnik
Mato Franković

Povodom osvajanja šest medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske, gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković uputio je čestitku Plivačkom klubu Jug. Čestitku prenosimo u cijelosti:

Dragi Jugaši, treneru i stručni stožeru, čestitam vam na novim uspjesima na kadetskom prvenstvu Hrvatske! Prije svega čestitam Lukši Paviću na tri zlatne medalje i jednom srebru u pojedinačnim disciplinama, kao i zlatnoj i brončanoj medalji ostvarenim u dvije štafete zajedno s Ivanom Puljić, Nikom Frankovićem Petrom Smokvina, Teom Đurićem i Tinom Pecotićem.

Uvijek nas svih razveselite kada sa velikih natjecanja donesete veliki broj medalja jer time iznova pokazujete koliko ste predani i koliko volite ovaj sport!

Stoga vam želim još puno ovakvih fantastičnih rezultata u daljnjim natjecanjima.

S poštovanjem,
Gradonačelnik
Mato Franković

Povodom osvajanja brončane medalje na Prvenstvu Hrvatske za mlađe juniorke, gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković uputio je čestitku Ženskom vaterpolskom klubu Jug. Čestitku prenosimo u cijelosti:

Drage Jugašice, ovo je bio zaista predivan vikend za dubrovački sport!

Zato mi je jako drago što mogu i vama čestitati na brončanoj medalji osvojenoj na Prvenstvu Hrvatske. Vaši rezultati mogu biti uzor svim mladim djevojkama koje žele biti vaterpolistice.

Svako postignuće i nova medalja služi kao poticaj, zato samo hrabro nastavite dalje, u nove pobjede!

S poštovanjem,
Gradonačelnik
Mato Franković