laus banner 2021 2

Ponedjeljak, 10 Svi 2021 15:51

Gradonačelnik Franković uputio čestitku košarkašicama Raguse, novim prvakinjama Hrvatske

U povodu osvajanja naslova Hrvatske i ostvarenom povijesnom uspjehu, gradonačelnik Mato Franković uputio je čestitku košarkašicama i stručnom vodstvu Ženskog košarkaškog kluba Ragusa.

Tekst čestitke prenosimo u cijelosti:

Drage košarkašice Raguse, poštovani treneri i stručni stožeru, čestitam Vam na ostvarenom povijesnom uspjehu i uvjerljivoj pobjedi na održanom prvenstvu Hrvatske. Svojom igrom, predanošću, borbenošću i entuzijazmom pokazali ste vašu kvalitetu i istovremeno dokazali da uistinu zaslužujete ponijeti najsjajniji pokal.
 
Vaša pobjeda, osim što će biti zapisana u povijest dubrovačke košarke i sporta, učinila je zasigurno ponosnim sve građane Dubrovnika, a posebice vaše obitelji.
 
Zasluge ovog sportskog odličja jednim se dijelom mogu pripisati i vašim trenerima Cvetani Matić, Almi Majstorović i Srđanu Miliću, kao i predsjedniku ŽKK Ragusa, Tomislavu Tabaku koji vas svakodnevno podupiru i prate kako biste iz sebe izvukli ono najbolje.
 
Slavite i veselite se, jer upravo vaša upornost i snaga pomakla je granice dubrovačkog ženskog sporta.
 
Još jednom u svoje osobno ime i u ime Grada Dubrovnika, čestitam vam i želim da i dalje nastavite nizati izvrsne rezultate.
 
S poštovanjem,
Gradonačelnik Mato Franković

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020