Srijeda, 29 Svibanj 2024 21:20

GRADONAČELNIK FRANKOVIĆ UPUTIO ČESTITKU MLADIM JUDAŠIMA

Prvenstvo Hrvatske u judu u kategoriji U14 te U21 održalo se proteklog vikenda u Gospinom polju. Povodom velikog uspjeha, gradonačelnik Mato Franković uputio je čestitku Judo klubu Dubrovnik 1966, Judo klubu Dubrovnik, Judo klubu Fortitudo, Judo klubu Mokošica te Judo klubu Ura Nage. Tekst čestitke prenosimo u cijelosti:

Dragi judaši, dragi treneri i stručni stožeru, od srca vam čestitam na velikom uspjehu kojeg ste ostvarili na Prvenstvu Hrvatske do 14 godina i do 21 godine.

Posebno čestitam mlađim uzrastima koji već sada postižu značajne pobjede; Marinu Hrniću iz Ura Nage na zlatnoj medalji, Magdaleni Rončević iz Judo kluba Mokošica na srebrnoj medalji, Miji Prebisalić iz Judo kluba Fortitudo na brončanoj medalji te Stjepanu Kovačiću i Marinu Tomaševiću iz Judo kluba Dubrovnik 1966 na osvojenim brončanim medaljama.

Sedam medalja na prvenstvu do 21. godine donijeli su u naš grad zlatna i peti put prvakinja Šejla Škaljić, srebrni Borna Butijer i brončani Ivan Hezonja iz Judo kluba Dubrovnik 1966, srebrni Luka Ivanković i Leona Niketić te brončana Ivana Gavranović iz Judo kluba Dubrovnik te brončana Paula Palameta iz Ura Nage.

Vaše vitrine se pune odličjima, a naš ponos raste. Hvala svima od srca na predivnom sportskom vikendu u Gospinom polju, želim vam puno sreće i ovakvih postignuća u daljnjim natjecanjima.

S poštovanjem,
Gradonačelnik
Mato Franković