Ponedjeljak, 01 Kolovoz 2022 15:15

Gradonačelnik Franković uputio sućut obitelji poginulog vatrogasca: „Nema tih riječi koje bi u ovom tragičnom času izgovorio bilo tko, a koje bi donijele makar trag utjehe.”

Gradonačelnik Franković i ministar Božinović u Orašcu Gradonačelnik Franković i ministar Božinović u Orašcu Foto: Božo Radić / CROPIX

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković uputio je brzojav sućuti obitelji dubrovačkog vatrogasca Gorana Komlenca, pripadnika Javne vatrogasne postrojbe Dubrovački vatrogasci i člana Dobrovoljnog vatrogasnog društva Orašac, tragično stradalog prilikom obavljanja dužnosti u gašenju požara kod Ljupča. 
 
Poštovana obitelji, nema tih riječi koje bi u ovom tragičnom času izgovorio bilo tko, a koje bi donijele makar trag utjehe ili spokoja jer su gubitak i bol golemi.
 
Ono što Vam mogu pružiti tek je duboka sućut koju izražavam kao predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Dubrovnika, u svoje osobno ime i ime Grada Dubrovnika.
 
Poziv koji je Vaš Goran odabrao jedan je od najčasnijih i najplemenitijih pod nebeskim svodom.
 
Ova zajednica pamtit će ga po hrabrosti i predanosti svom pozivu. Svaki vatrogasac je istinski heroj kojeg za takve treba i držati dok su tu s nama.  Čuvar na ovom svijetu, anđeo u vječnosti.
 
S poštovanjem,
 
Gradonačelnik
Mato Franković

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019