Ponedjeljak, 01 Srpanj 2024 17:00

GRADONAČELNIKOVA ČESTITKA ČLANOVIMA TENISKOG KLUBA DUBROVNIK

GRADONAČELNIKOVA ČESTITKA ČLANOVIMA TENISKOG KLUBA DUBROVNIK Foto: Teniski klub Libertas

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković uputio je čestitku Ani Petković, tenisačici Teniskog kluba Libertas na dvostrukoj pobjedu na juniorskom ITF turniru održanom u Doboju na kojem je sudjelovalo preko 70 tenisačica iz cijelog svijeta. Čestitao je Klubu i na uspjesima Leticije Tarocco i Leona Luja. Tekst čestitke nalazi se ispod.
 
Draga Ana, tvoji najnoviji uspjesi rezultati su talenta, rada i upornosti te su još jedna potvrda da uz takve vrijednosti i snažan motiv nema neostvarivih ciljeva. Oni su, također, i najbolji poticaj, uzor i putokaz mladim sportašima na njihovom putu do vrhunskih rezultata, kako u sportu tako i u životu.
 
Ovim putem, čestitao bih i Leticiji Tarocco koja je na posudbi za klub HTK Zagreb, a sa svojim je suigračicama osigurala naslov u Premier ligi za seniorke, kao i najmlađem članu Teniskog kluba Libertas, sedmogodišnjem Leonu Luju koji je na turniru u Šibeniku osvojio drugo mjesto.
 
Ne manje važno, čestitke treba uputii i trenerima TK Libertas Paolu Pavlinoviću i Lauru Milanoviću. Ovi sjajni mladi tenisači primjer su svim sadašnjim i budućim sportašima kako se talentom, predanim radom, ali i velikim odricanjem, uvijek stiže do velikih rezultata.
 
Želim vam svima puno uspjeha na daljnjem sportskom putu!
 
Gradonačelnik 
Mato Franković