Utorak, 06 Veljača 2024 12:48

HUMANITARNA AUKCIJA UDRUGE TATA JE TATA / PETAK, 9. VELJAČE

Dio umjetnina koji će se naći na aukciji Dio umjetnina koji će se naći na aukciji

Humanitarna udruga Tata je tata u Studentskom domu Dubrovnik u petak, 9. veljače, u 18 sati, organizira aukciju slika s koje je prihod namijenjen stipendiranju učenika i studenata u teškom socijalnom i ekonomskom statusu.

Ove godine umjetnine su donirale žene, Lena Kramarić, Nikolina Šimunović, Katarina Ivanišin, Ivana Selmani, Jasmina Runje, Antonia Rusković Radonić, Aida Hebib Raguž, Iris Lobaš Kukavičić, Iva Laterzi Obuljen, Dubravka Tullio, Romana Milutin Fabris, Ivona Šimunović i Katarina Alamat Kusijanović

Humanitarna udruga Tata je Tata za jedan od svojih prioritetnih postavljenih ciljeva imala je stvaranje fonda za stipendiranje djece koji su ostali bez roditelja ili su se našli u teškoj životnoj situaciji pto im je, kažu, „i uspjelo isključivo zbog pomoći umjetnika, zaljubljenika u umjetnost i svih donatora velikih srca”.

Svatko tko želi biti dijelom ove priče i htio bi pomoći, a na aukciju je spriječen doći, svoju donaciju može uplatiti na račun posebno otvoren za fond za stipendije – HR0523900011500267062.

dpp