Četvrtak, 16 Prosinac 2021 21:06

Humanitarni turnir „Božić sa Sharksima”

Ovog vikenda Sharksi organiziraju prvi humanitarni „flag football” turnir „Božić sa Sharksima” koji će se održati u nedjelju, 19. prosinca s početkom u 10 sati na velikom terenu u Gospinom polju.

Iz Sharksa su napisali:

„U ovo, najljepše doba godine, uvijek se sjetimo onih kojima je pomoć najpotrebnija. Tako smo, u suradnji s udrugom DUMAM-e (Mame iz Dubrovnika i okolice) odlučili da će svi prihodi od ovogodišnjeg turnira biti donirani Domu za nezbrinutu djecu "Maslina".

Turnir počinje u 10 sati, u nedjelju, 19. prosinca na velikom terenu u Gospinom polju.
Cijene ulaznica su 30 kuna za odrasle i 10 kuna za djecu, a još jednom napominjemo kako se sav prihod od ulaznica donira Domu „Maslina“.

Na turniru gostuje ekipa naših dragih prijatelja, Kruna iz Kraljeva, a s nama će odigrati utakmicu za uzraste mlađe od 15 godina. Uslijedit će dvije revijalne utakmice između svih naraštaja oba kluba. Na turniru vas očekuje i PUNT natjecanje sa skromnim nagradicama za prva tri mjesta, kao i lutrija u kojoj automatski sudjelujete kupnjom ulaznice za utakmicu.

Na događaju ćete moći uživati i u točenoj craft pivi iz naše DBC (Dubrovnik beer company) kao i u pivskom gulašu i pulled pork sendvičima, a sve će se služiti s naše adventske kućice kraj terena! Sve cijene hrane i pića bit će simbolične, a sav prihod, kao i od ulaznica za utakmicu, donirat ćemo Domu "Maslina".”

dpp

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019