Subota, 07 Svibanj 2022 18:57

Imaju li u HNS -u imalo srama? Oni se našli predlagati „antiuhljebnički zakon”!

Piše:
Stjepan Čuraj Stjepan Čuraj Foto: Damjan Tadić / CROPIX

Sjećate li se stranke koja se zove HNS? To je ona stranka koja je u Dubrovniku bila vladajuća godinama, zapravo vladao je Andro Vlahušić, njen član, a koliko je sama stranka na dubrovačkom području značajna bez Vlahušića pokazali su posljednji izbori u kojima HNS nije uspio dobiti niti jedno jedino mjesto u Gradskom vijeću Grada Dubrovnika.

Nemojte misliti da je HNS i na državnoj razini nešto bolji, parazitira uz HDZ i to toj strančici i njenim članovima još uvijek daje određenu važnost, ne preveliku, ali ipak, eto, zahvaljujući parazitizmu HNS još uvijek drži glavu iznad vode pomažući Plenkoviću u istoj nakani.

Predsjednik te strančice Stjepan Čuraj danas je predstavio reformske mjere, kako ih vide u u HNS -u. Za reć' pravo one čak nisu ni loše. No, kad se od strane HNS -a, čiji se rad na području Dubrovnika (eto nećemo se zakleti da je tako bilo u nekim drugima sredinama, ali s druge strane nije baš ni da je HNS nešto negdje drugdje previše i sudjelovao u vlasti) veže uglavnom kroz stranačko uhljebljavanje, predlaže nekakav, pazi sad „antiuhljebnički zakon” normalan čovjek ne može se za pitati imaju li ti ljudi imalo srama.