Subota, 07 Svi 2022 18:57

Imaju li u HNS -u imalo srama? Oni se našli predlagati „antiuhljebnički zakon”!

Piše:
Stjepan Čuraj Stjepan Čuraj Foto: Damjan Tadić / CROPIX

Sjećate li se stranke koja se zove HNS? To je ona stranka koja je u Dubrovniku bila vladajuća godinama, zapravo vladao je Andro Vlahušić, njen član, a koliko je sama stranka na dubrovačkom području značajna bez Vlahušića pokazali su posljednji izbori u kojima HNS nije uspio dobiti niti jedno jedino mjesto u Gradskom vijeću Grada Dubrovnika.

Nemojte misliti da je HNS i na državnoj razini nešto bolji, parazitira uz HDZ i to toj strančici i njenim članovima još uvijek daje određenu važnost, ne preveliku, ali ipak, eto, zahvaljujući parazitizmu HNS još uvijek drži glavu iznad vode pomažući Plenkoviću u istoj nakani.

Predsjednik te strančice Stjepan Čuraj danas je predstavio reformske mjere, kako ih vide u u HNS -u. Za reć' pravo one čak nisu ni loše. No, kad se od strane HNS -a, čiji se rad na području Dubrovnika (eto nećemo se zakleti da je tako bilo u nekim drugima sredinama, ali s druge strane nije baš ni da je HNS nešto negdje drugdje previše i sudjelovao u vlasti) veže uglavnom kroz stranačko uhljebljavanje, predlaže nekakav, pazi sad „antiuhljebnički zakon” normalan čovjek ne može se za pitati imaju li ti ljudi imalo srama.

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019