Srijeda, 05 Prosinac 2018 15:01

Polaganjem vijenaca odana počast poginulim braniteljima

Uoči Dana dubrovačkih branitelja i obljetnice najtežeg napada na Dubrovnik 6. prosinca 1991. godine predstavnici Grada Dubrovnika danas su položili vijence i zapalili svijeće na spomen-obilježjima na gradskom području.
Zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić, gradski vijećnik Marijo Bekić i pročelnik Upravnog odjela za promet Đuro Šutalo zapalili su svijeće i položili vijence kod spomen obilježja ispred broda sv. Vlaho te na Bosanci i Strinčjeri.

Poginulim braniteljima pred spomen obilježjima u Komolcu, u Mokošici i Novoj Mokošici te na Osojniku poklonili su se predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica, gradski vijećnik Blaž Pezo i pročelnik Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu Zlatko Uršić.

Gradski vijećnici Emilio Puljizević i Ivo Lučić te pročelnik Upravnog odjela za izgradnju i upravljanje projektima Srđan Todorovski položili su vijence i zapalili svijeće na spomen obilježjima na Mrčevu, Gromači, u Trstenom i Zatonu.

Izaslanstva Grada Dubrovnika i udruga proisteklih iz Domovinskog rata ovim činom odali su počast svim poginulim braniteljima i stradalim civilima na dubrovačkom području tijekom Domovinskog rata.

DPP

frendy250

fabrio banner 250 2019

italiana banner 250 2019

aerodrom250

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019