italiana banner 2019  alh banner posao

nikolinasimunovicdmd26012019banner

Sanacija Puntina počinje u listopadu

Nakon što je Županijska lučka uprava Korčula izradila svu potrebnu projektno tehničku dokumentaciju te ishodila građevinsku dozvolu za projekt rekonstrukcije lukobrana Puntin danas je u Gradskoj vijećnici Grada Korčule održana i prezentaciju sanacije. Uz…
Veljača 15, 2019

aerodrom350

sanitat banner 2019 radnovrijeme

sanitat kampanja inv

fabrio banner 350 2109

reklama more 350 2019

oglasavanje 350x489 2019

Četvrtak, 13 Prosinac 2018 12:27

Do Božića bi se trebao otvoriti Centar za djecu s poteškoćama u razvoju

Do Božića bi se trebao otvoriti Centar za djecu s poteškoćama u razvoju, rekao je župan Nikola Dobroslavić na sjednici Županijske skupštine. Naime, vijećnika HSU-u Ivana Margaretića zanimalo je u kojoj je fazi projekt zgradnje ovog centra.

- U taj projekt bili su mnogi uključeni, zaista im zahvaljujem. Dakle, osim udruge Dva skalina koja je na neki način bila okidač da se projekt realizira, tu su i druge udruge, projektanti su besplatno dali svoje usluge, tu je bila i zaklada Blaga djela, Opća bolnica Dubrovnik, Dom zdravlja u čijoj je nadležnosti izgradnja. Vrijednost projekta je 4,5 milijuna kuna. Projekt je na završetku. imat ćemo izniman objekt. - naveo je Dobroslavić.

- Tu će naši sugrađani s teškoćama i njihovi roditelji koji se trude olakšati im život imati elitni prostor. Stigla je i specijalizirana oprema, ponosni smo na taj projekt. - objasnio je Dobroslavić.

Zemljište za izgradnju Centra donirala je Opća bolnica Dubrovnik, a ugovor o izvođenju radova, vrijedan 4 milijuna i 426 tisuća kuna, potpisali su u lipnju prošle godine Dom zdravlja Dubrovnik i tvrtka Tonikom d.o.o., a radovi su započeli u kolovozu. Nositelj cjelokupne investicije je Dom zdravlja Dubrovnik, a većinu sredstava osigurala je Dubrovačko neretvanska županija.

V.Salvia