italiana banner 2019  alh banner posao

nikolinasimunovicdmd26012019banner

Sanacija Puntina počinje u listopadu

Nakon što je Županijska lučka uprava Korčula izradila svu potrebnu projektno tehničku dokumentaciju te ishodila građevinsku dozvolu za projekt rekonstrukcije lukobrana Puntin danas je u Gradskoj vijećnici Grada Korčule održana i prezentaciju sanacije. Uz…
Veljača 15, 2019

aerodrom350

sanitat banner 2019 radnovrijeme

sanitat kampanja inv

fabrio banner 350 2109

reklama more 350 2019

oglasavanje 350x489 2019

Četvrtak, 13 Prosinac 2018 13:16

Mujan: Niti traga od hrvatske zastave na dodjeli sportašima

Piše:

Županijskog vijećnika Mosta Marka Mujana smeta što, kako kaže, na dodjeli nagrada najboljim županijskim sportašima, koja je održana u svibnju, nije bilo hrvatske zastave. Na sjednici Županijske skupštine Mujan je za govornicom pokazao i promotivnu majicu EU projekta, za koji nije naveo o čemu se radi, ali je također ukazao kako na toj majici nema zastave.

- Niti traga od hrvatske zastave na dodjeli sportašima. To nije propust nego sramota. Evo i majica, ovo se dijeli djeci koja se bave sportom. Nešto nam je podmetnuto. To nije korektno! Hrvatska daje EU neke novce, nama se dio novaca vraća, mi sad to promoviramo, a u tome nema Hrvatske. Živjela Europska unija! Hrvatsku zanemarimo! - rekao je Mujan.

Župan Nikola Dobroslavić mu je odgovorio kako ne zna je li bila zastava, kazavši kako DNŽ nije bila domaćin toj dodjeli.

- Ne može se na svaku majicu za džogiranje staviti zastava... - pokušao je objasniti Dobroslavić, a Mujan ga je prekinuo rekavši kako je tu zato "marakeška zastava", očito aludiravši na Marakešku deklaraciju.

- Niti se mi trebamo dokazivati hrvatstvom, niti ćemo se dokazivati hrvatstvom, niti trebamo niti hoćemo. - odgovorio mu je Dobroslavić, kazavši da je izradu tih majica financirala Europska unija.

Također, dok je Mujan govorio prekinuo ga je Stipo Gabrić Jambo, koji je iz klupe dobacio "koje je pitanje". Pak, tada se u priču, također iz klupe, "ubacio" i Mostov vijećnik Nikola Grmoja.

- E, dok si se ti borio za Hrvatsku on je Hrvatskoj vojsci prodavao kupus! - rekao je Grmoja.