Četvrtak, 13 Prosinac 2018 13:27

Grmoja o vijećničkim pitanjima: Tajnik odlučuje o redoslijedu proizvoljno, valjda tko ima bolju frizuru

Imamo konstantno kršenje poslovnika, rekao je na sjednici Županijske skupštine vijećnik Mosta Nikola Grmoja, kojega dakle smeta redoslijed prijava za vijećnika pitanja.

- Gledao sam tu vašeg suradnika (Arian Čustović, op.a.), krenuo je i zapisiva ljude, a imamo situaciju da se ne gleda redoslijed prijave. Događa se da vladajuća većina postavlja pitanja gdje župan govori o poduzetničkom inkubatoru i tu prođe 45 minuta. Imamo manjkav poslovnik, nije ograničeno vrijeme izlaganja župana. Nama je prošlo 45 minuta. Treba mijenjati poslovnik. Ovo je manjkav poslovnik koji ide u korist župana. Ne znam zašto se boji pitanja. Nema razloga župane, medijski odjeci ovih skupština nisu jaki. - kazao je Grmoja.

- Predložite izmjenu poslovnika, ako je ograničeno pitanje vijećnika, vaš odgovor mora biti ograničen. - naveo je Grmoja.

Odgovorila mu je predsjednica Županijske skupštine Vilma Kosović, kazavši kako Grmoja neredovito dolazi na sjednice, objasnivši mu da oni koji ne stignu postaviti pitanje to mogu učiniti na idućoj sjednici.

Grmoja je kazao kako "tajnik odlučuje o redoslijedu proizvoljno, valjda tko ima bolju frizuru".

V.Salvia

frendy250

fabrio banner 250 2019

italiana banner 250 2019

aerodrom250

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019