italiana banner 2019  alh banner posao

nikolinasimunovicdmd26012019banner

Sanacija Puntina počinje u listopadu

Nakon što je Županijska lučka uprava Korčula izradila svu potrebnu projektno tehničku dokumentaciju te ishodila građevinsku dozvolu za projekt rekonstrukcije lukobrana Puntin danas je u Gradskoj vijećnici Grada Korčule održana i prezentaciju sanacije. Uz…
Veljača 15, 2019

aerodrom350

sanitat banner 2019 radnovrijeme

sanitat kampanja inv

fabrio banner 350 2109

reklama more 350 2019

oglasavanje 350x489 2019

Četvrtak, 13 Prosinac 2018 13:27

Grmoja o vijećničkim pitanjima: Tajnik odlučuje o redoslijedu proizvoljno, valjda tko ima bolju frizuru

Imamo konstantno kršenje poslovnika, rekao je na sjednici Županijske skupštine vijećnik Mosta Nikola Grmoja, kojega dakle smeta redoslijed prijava za vijećnika pitanja.

- Gledao sam tu vašeg suradnika (Arian Čustović, op.a.), krenuo je i zapisiva ljude, a imamo situaciju da se ne gleda redoslijed prijave. Događa se da vladajuća većina postavlja pitanja gdje župan govori o poduzetničkom inkubatoru i tu prođe 45 minuta. Imamo manjkav poslovnik, nije ograničeno vrijeme izlaganja župana. Nama je prošlo 45 minuta. Treba mijenjati poslovnik. Ovo je manjkav poslovnik koji ide u korist župana. Ne znam zašto se boji pitanja. Nema razloga župane, medijski odjeci ovih skupština nisu jaki. - kazao je Grmoja.

- Predložite izmjenu poslovnika, ako je ograničeno pitanje vijećnika, vaš odgovor mora biti ograničen. - naveo je Grmoja.

Odgovorila mu je predsjednica Županijske skupštine Vilma Kosović, kazavši kako Grmoja neredovito dolazi na sjednice, objasnivši mu da oni koji ne stignu postaviti pitanje to mogu učiniti na idućoj sjednici.

Grmoja je kazao kako "tajnik odlučuje o redoslijedu proizvoljno, valjda tko ima bolju frizuru".

V.Salvia