Nedjelja, 30 Prosinac 2018 23:06

Održan novogodišnji koncert Limene glazbe Cavtat

Skladbama Na lijepom plavom Dunavu i Shostakovichevim Valcerom br.2, Cavtajska je limena glazba započela svoj sinoćnji koncert i oduševila prisutnu publiku. Ove godine nije bilo tradicionalnoga božićnog koncerta, nego, kako je najavio voditelj Cavtajske glazbe, prof. Ivan Kušelj, odlučili su se za novogodišnji koncert. Nizale su se obrade poznatih skladbi: James Bond – Theme, Pink Floyd – Another brick in the wall, a zatim smo uplovili i u zvukove Tita Puenta i Carlosa Santane – Oye como va i Eye of the tiger.Skladbama 

Slijedile su zatim obrade grupa Europe – The final countdown i Deep Purple – Smoke on the water i, naravno, obrada hita Michaela Jacksona – Thriller. 

"Iduće godine Cavtajska limena glazba slavi 110. godinu svoga postojanja. Iako po godinama stara, ima redom mlade članove koji su svojim nastupom dokazali i pokazali da su se uspješno uhvatili u koštac s notama i izveli taj vid glazbe svježe i mladenački prihvatljivo. S obzirom na tako vrhunski ostvaren koncert, možemo izraziti žaljenje što nema više sličnih susreta tijekom godine koji će obradovati našu publiku, ali i širi auditorij u našoj državi." - napisali su iz Općine Konavle.

DPP

banner70dlji250 1

fabrio banner 250 2019

aerodrom250

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019