Petak, 11 Siječanj 2019 17:49

Damjan Šulić vratio se u Square

Damjan Šulić vratio se u Square. Ovaj 26-godišnjak svoju futsal karijeru počeo je upravo u Squareu još 2008. godine. U svojoj karijeri igrao je i nogomet u niželigaškim klubovima, a ponovno se okrenuo futsalu 2014. godine kada se okušao u Italiji, točnije u ASD Citta di Montesilvano. 

Nakon kraćeg boravka u Italiji vratio se doma, a nastupao je u 2. HMNL – jug za Dubu Konavosku.

– Iskreno, nekako nisam mogao biti slijepi promatrač ovog cjelokupnog projekta jer je jako kvalitetan i odlično se radi. Sve pohvale treneru Bačiću i novoj Upravi. Odlično se radi s mladima i nekako upravo to nedostaje u našem gradu. Nedostajao mi je Square i ovaj način života jer sam odustao od igranja zbog poslovnih obveza i nekih osobnih problema koji su sada iza mene. Priključio sam se treninzima, vidljivo je zalaganje svakog pojedinca, a vjerujem da će se to i na kraju sezone i isplatiti na ukupnom rezultatu. Osobno će mi trebati nešto vremena da se uklopim u momčad što se tiče taktičkog i fizičkog pitanja. Stvarno sam sretan što sam se vratio i zahvaljujem svima koji su mi to i omogućili. – kazao je Damjan Šulić.

I trener Antun Bačić ne krije zadovoljstvo što se u momčad ponovno vratio jedan od pravih „ratnika“ na terenu:
– Očekujem da će s vremenom i kad uđe u ritam biti od velike pomoći. Isto tako vjerujem da će, ako ne ove, onda već iduće sezone biti jedan od velikih oslonaca naše igre. – rekao je Antun Bačić.

D.L.

banner70dlji250 1

fabrio banner 250 2019

aerodrom250

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019