Utorak, 29 Siječanj 2019 15:41

Punca ubio u stanu, suprugu i sebe u predvorju; dovršen očevid zločina na Prijekome

Punca ubio u stanu, suprugu i sebe u predvorju; dovršen očevid zločina na Prijekome Foto: DPP/DM

Dovršen je očevid zločina na Prijekome u kojem je jutros u krvavom pohodu, prema neslužbenim informacijama zbog razvoda braka, umirovljeni pomorski kapetan Ivo Đivo Banović (64), ubio svog punca M.T. (77) i 53-godišnju suprugu L.B. (53) te ranio punicu K.T. (74) koja je zbrinuta u Općoj bolnici Dubrovnik.

Kako u svom priopćenju navodi DORH, „dežurna zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Dubrovniku je, u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, provela dokaznu radnju očevida na mjestu događaja u Ulici Prijeko u Dubrovniku.

„U predvorju stana na kućnom broju 7 pronađena su mrtva tijela žene (1966.) i muškarca (1955.), a u unutrašnjosti stana mrtvo tijelo drugog muškarca (1942.), dok je druga žena (1945.) zbog zadobivenih ozljeda prevezena u Opću bolnicu u Dubrovniku. Prema dosad utvrđenom, smrt žene i dvojice muškaraca, kao i ozljeđivanje druge žene, nastupilo je djelovanjem iz vatrenog oružja.” - piše u priopćenju DORH-a te se navodi kako će se „u daljnjem tijeku postupanja naložiti obdukcija i pregled mrtvih tijela te poduzimati daljnje radnje u svrhu utvrđivanja okolnosti predmetnog događaja”.

Tri beživotna tijela i ranjena 74-godišnjakinja zatečeni su jutros oko sedam sati, nakon što je u PU dubrovačko – neretvansku zaprimljena dojava.

Umirovljeni kapetan iz Sustjepana, prema neslužbenim informacijama, došavši u stan punice K.T. i punca M.T., gdje je bila i njegova supruga, prvo je pucao na punicu koja je uspjela pobjeći, a zatim je likvidirao punca da bi u korti, odnosno u skalinima predvorja stana ubio i suprugu koja je pokušavala pobjeći, a zatim i sebe.

D.M.

banner70dlji250 1

fabrio banner 250 2019

aerodrom250

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019