Srijeda, 27 Veljača 2019 20:54

Volontirajte na ovogodišnjem Du Motionu!

Volontirajte na ovogodišnjem Du Motionu! Foto: Du Motion

„Hvala vam za zabavnu utrku, a posebno hvala svim volonterima!… Sve pohvale organizatorima, Dubrovčanima i volonterima, osjećali smo se izuzetno ugodno cijelo vrijeme!… Svaka čast organizaciji, volonteri su vam divni!“ - ovo su samo neke od mnogobrojnih pohvala trkača koji svako proljeće dolaze u Dubrovnik trčati na Du Motionu.

Popularno trkačko događanje, čije je peto izdanje najavljeno za 27. i 28. travnja, dio svog uspjeha duguje upravo hvaljenim volonterima. Oni su neizostavan dio ove lijepe trkačke priče i bez njihove predanosti Du Motion bi bilo teško održati na vrhunskoj razini. 

Organizatori stoga i ove godine pozivaju zainteresirane Dubrovčane da budu dio Du Motiona. Svi koji žele steći nova iskustva, upoznati nove ljude i dati svoj doprinos organizaciji ovakvog događanja, mogu se prijaviti putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili prijavnice na službenoj Du Motion web stranici OVDJE.

Volonteri će biti raspoređeni na zadatke poput dočeka trkača na Expu, posluživanja na okrijepnim stanicama, osiguravanja staze i dijeljenja medalja, a organizatori će im zauzvrat osigurati službenu volontersku majicu, posebnu volontersku karticu s pogodnostima, okrijepu i zahvalnicu.

Da će ovogodišnje slavljeničko izdanje biti uistinu posebno svjedoči ogroman interes sportaša i rekreativaca, uslijed kojeg su Dubrovački polumaraton i Utrka zidinama već rasprodani!

Pobrinimo se svi zajedno da trkači koji stižu iz 50-ak država svijeta sa sobom iz Dubrovnika ponesu najljepše uspomene, poručili su iz Du Motiona.

Du Motion

frendy250

fabrio banner 250 2019

aerodrom250

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019