Utorak, 12 Ožujak 2019 12:58

Pezo nije birao riječi o Vlahušiću: On je jedan kriminalac koji će ostati kriminalac, lopov, lažov, cirkusant

Piše:
Pezo nije birao riječi o Vlahušiću: On je jedan kriminalac koji će ostati kriminalac, lopov, lažov, cirkusant Foto: DPP

Nakon što je Željko Raguž (DUSTRA) „raspalio“ po bivšem gradonačelniku i današnjem gradskom vijećniku Vidu Bogdanoviću (HSS), Blaž Pezo (HDZ) nastavio je napade na bivšpe gradonačelnike za govornicom vijećnice, no za razliku od Raguža njemu je trn u oku Andro Vlahušić.

Pezo je pitao gradonačelnika Frankovića je li Afera Revelin prouzrokovala štetu Gradu što je sasvim u redu, ali Pezo se tu nije zaustavio, već je, nakon što mu je Franković odgovorio na pitanje, po bivšem gradonačelniku Andru Vlahušiću sasuo niz teških uvreda.

- Afera Revelin nikako da dobije epilog, čini se kao da ide u zastaru. Malo boluju odvjetnici, malo suci i tako se meni čini da to ide u zastaru. Je li Grad pretrpio štetu jer ako jest trebamo se što prije umiješati u tu priču, kako će se zaštiti Grad da iz te cijele priče izađe u pozitivi. - pitao je Pezo.

Franković mu je odgovorio kako je o aferi Revelin sve rekao DORH kad je podigao optužnicu protiv Andra Vlahušića.
- Zašto se za Revelin nije tražila ništetnost ugovora? Ako već postoji traženje ništetnsti za druge stvari moglo se i za to. Nema odgovora na to kako i na koji način se gospodarilo javnim prostorom građana Grada Dubrovnika, zašto im se oduzeo dio prihoda iz Revelina i je li zbog toga netko kriv. O tome je sve rekao DORH kad je podigao optužnicu protiv Andra Vlahušića, a nakon toga u redovnom procesu je prihvaćena optužnica i trebalo je započeti suđenje, ali vještvom odvjetnika, bježeći od pravosuđa, manipulirajući i lažući pravosuđe do današnjeg dana, kao kukavica skriven u kantunu, skriva se od lica pravde Andro Vlahušić. Znam da nije lako bit hrabar, a najlakše je bit kukavica i iza kantuna gledati i reći, „oh preskače mi srce, ne mogu doći časni sude na Sud u Splitu, ali zato hrvatsko srce želi navijati za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, pa odo ja u Moskvu jer gore su klima i zrak izvrsni i moje srce će se gore umiriti“. Sramota da takvi ljudi imaju obraza išta reći dok ne dođu pred sud i ne obrane svoju čast, ako je još imaju. - rekao je Franković.

Najavio je kako će Grad u slučaju Revelin tražiti svoju zadovoljštinu te posuo po hrvatskom pravosuđu.

- Grad će tražiti svoju zadovoljštinu jer je oštećen. Tražimo i reakciju pravosuđa, da se probudi jer ta inertnost pravosuđa je dovela ovu državu u probleme. Dva doktora su bila u Moskvi, jedan je Sanader, drugi Vlahušić. Obojica se trebaju pokazati i prikazati pred licem pravde. - kazao je Franković.

A onda je za govornicu izašao Pezo i po Vlahušiću sasuo cijeli niz uvreda.

- On je jedan kriminalac koji će ostati kriminalac, lopov, lažov, cirkusant, uglavnom ono što bi se reklo đon obraz. - rekao je Pezo.

frendy250

fabrio banner 250 2019

aerodrom250

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019