Srijeda, 13 Ožujak 2019 12:39

Vlahušić nakon Pezovih uvreda: Neću ga tužiti, radi mi reklamu

Vlahušić nakon Pezovih uvreda: Neću ga tužiti, radi mi reklamu Foto: DPP

On je jedan kriminalac koji će ostati kriminalac, lopov, lažov, cirkusant, uglavnom ono što bi se reklo đon obraz, rekao je za govornicom Gradskog vijeća HDZ-ov vijećnik Blaž Pezo „počastivši” bivšeg gradonačelnika Andra Vlahušića cijelim nizom uvreda. Iako su Pezovi ukrasni epiteti prišiveni Vlahušiću uvrede podložne sudskoj tužbi, Vlahušić za portal Dubrovnikpress.hr ističe kako Peza nema namjeru tužiti.

- Neću ga tužiti, pa zašto bih tužio čovjeka koji mi radi takvu reklamu i zapravo ga molim da me i dalje tako nastavi reklamirati. - rekao je Vlahušić.

- Ja sam sebe nisam mogao bolje izreklamirati kao što me izreklamirao Blaž Pezo jer ne postoji niti jedan uljuđeni Dubrovčanin koji u svom govoru koristi takve riječi koje je jučer koristio Blaž Pezo, a koje su laž i neistine. – kaže bivši gradonačelnik Dubrovnika Vlahušić.

- Peza i njegovo znanje jako dobro znam i nema smisla komentirati njega i njegov postupak, ali kad već pitate mogu reći da je on najbolje pokazuje kakav je taj novi dubrovački HDZ koji je na vlasti, a koji se neograničeno boji Andra Vlahušića, jer svjesni su da su izbori svakim danom sve bliže i da na njima ne mogu imati gradonačelnika jer ću ja ponovno biti izabran za gradonačelnika Dubrovnika. - rekao je Vlahušić.

N.Metković

frendy250

fabrio banner 250 2019

aerodrom250

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019